Industriplatta Munkedal

Vi är dina experter på gjutning av industriplattor

RE Mur & Betong AB

Varmt välkommen till RE Mur & Betong när du behöver hjälp med gjutning av en industriplatta i eller omkring Munkedal! Vårt företag tillhandahåller tjänster inom framför allt betong, murning och putsning. Till oss kan du vända dig oavsett om du behöver hjälp med en grundgjutning av en industriplatta eller är i behov av en betongspecialist inom större byggentreprenader. Vi tar oss an både små och stora uppdrag och finns tillgängliga för både privatpersoner och företag. Allt arbete utförs med stort fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Med vårt arbete utgår vi från Munkedal men vi är också aktiva i dess omkringliggande städer och områden.

Kontakt oss för en kostnadsfri offert.

Om oss

RE Mur & Betong grundades 2020 och har sedan dess arbetat målmedvetet och engagerat med det mesta inom betong och murning. Vi är ett väletablerat företag som besitter både mångårig erfarenhet och grundlig kompetens inom branschens olika arbetsområden. Vår utgångspunkt är Munkedal men vi arbetar även över ett större geografiskt område.

Industriplatta Munkedal

Kunskap & erfarenhet

Inom företaget finns över 15 års arbetserfarenhet i branschen. Därmed finns också en allsidig och grundlig kunskap i de tjänster vi erbjuder.

Små & stora uppdrag

Vi åtar oss diverse typer av arbeten inom mur och betong oavsett skala. Oavsett hur mycket eller lite hjälp du är i behov av är du välkommen till oss.

Industriplatta Munkedal

Vad vi erbjuder för tjänster

Tack vare kompetens och erfarenhet kan vi erbjuda hjälp med det mesta inom betong, murning och putsning. Hit till oss kan ni vända er för att erhålla hjälp med små som stora uppdrag, både inomhus och utomhus. Allt arbete sker med siktet inställt på kvalitet och goda resultat.

Industriplatta

Hos RE Mur & Betong AB finns en stor kompetens inom betong och betongarbeten. Till oss kan du vända dig när du behöver hjälp att gjuta en industriplatta. Vi har rätt kunskap för att kunna gjuta en stabil industriplatta i olika storlekar.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

RE Mur & Betong AB

FJÄLLBERG 14, 455 93 Munkedal

073-342 71 35

re.murbetong@gmail.com

Industriplatta Munkedal

RE Mur & Betong AB är ett tryggt val av byggpartner. Vi är specialister på alla typer av betongarbeten och industriplattor. När du anlitar oss kommer vi arbeta hårt och målinriktat för att du ska bli helt nöjda över det vi levererat. Vi finns tillgängliga i städer såsom Munkedal och dess omnejd.

Industriplatta Munkedal